Afkortzagen


METAALCIRKELZAGEN DIN

De Stark metaalcirkelzagen volgends DIN 1837A hebben een fijne of grove vertanding. Deze metaalzagen worden zijn zowel leverbaar in de tandvorm A als tandvorm B. De afname voor beide types is minimaal 10 stuks.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  metaal_cirkelzagen  

 

 

AFKORTZAGEN CLASSIC LINE HSS/DMO5

De Stark Classic Line afkortzagen zijn stoomontlaten en beschikken over universele meeneemgaten. De afkortzagen worden geleverd met tandvorm BW of HZ, dit is afhankelijk van de steek. De standaard tandhoeken van deze afkortzagen is y = 18° en α = 12°. Deze zagen kunnen ook onvertand worden geleverd.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Afkortzaag_ClassicLine  

 

 

AFKORTZAGEN ECOFACE HSS/DMO5

De Stark Ecoface afkortzagen zijn voorzien van een speciale coating, welke zorgt voor een betere oppervlakte hardheid. Deze afkortzagen zijn multinzetbaar, voor zowel hand als semi-automatische machines. De zagen worden geleverd met tandvorm BW of HZ, dit is afhankelijk van de steek. De standaard tandhoeken van deze afkortzagen is y = 18° en α = 12°. Deze zagen kunnen ook onvertand worden geleverd. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Afkortzaag_ECOFACE  

 

 

TCT CIRKELZAGEN ALUMINIUM

Deze TCT Cirkelzagen van Stark zijn speciaal voor de non-ferro materialen. Deze afkortzagen zijn zeer geschikt voor het zagen van aluminium. Dit type zaag wordt geleverd met een positieve of negatieve spaanhoek. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  TCT_cirkelzaag_Aluminium  

 

 

TCT CIRKELZAGEN STAAL

Deze TCT Cirkelzagen van Stark zijn speciaal voor het zagen van staal. De zagen worden geleverd voor het zagen van volmateriaal of voor het zagen van buizen en profielen. Bekijk het assortiment voor meer informatie van deze afkortzagen.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  TCT_cirkelzaag_Staal  

 

 

 

Catalogus
ZAGEN
PDF document
Klik hier om "Zagen" te bekijken. Onderaan de pagina staat de optie om het gehele document te downloaden.

Er zijn geen items gevonden.

Onze partners

Exact
LOC-LINE
Stark
CARMON
Kopal
Hassay Savage
NOGA
PTG
Tschorn
Albrecht
Wespa
Garryson
Terug naar boven