Bandzagen


bandzagen wespa

Met gepaste trots is er een complete lasstraat bij Noga Tools ingericht. Dit biedt ons de mogelijkheid om de lintzagen zelf op maat te lassen en deze binnen 1 à 2 dagen te leveren. Na alle trainingen en controles zijn we door WESPA gecertificeerd als officieel lascentrum. Tevens hebben we een technisch adviseur aangesteld. Hij zal met zijn praktische kennis en jarenlange ervaring ter ondersteuning, en alleen op verzoek van onze dealers, worden ingezet.

 

Meer informatie  

  

 

 

BITEC M42 LINTZAAG, WESPA

De M42 Bitec bandzaag is voorzien van een variabele vertanding en een neutrale spaanhoek 0°. Deze bandzagen zijn zeer geschikt voor het zagen van buizen en profielen in zowel ferro- als nonferrometalen.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Wespa_Bitec  

 

  

BITEC + M42 LINTZAAG, WESPA

De M42 Bitec + bandzaag is voorzien van een variabele vertanding en een positieve spaanhoek 10°. Deze bandzagen zijn zeer geschikt voor het zagen van dikke profielen en vol materiaal in zowel ferro- als nonferrometalen.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Wespa_Bitec_  

 

 

XTREMA M42 LINTZAAG, WESPA

De M42 Xtrema bandzaag is voorzien van een speciale tandzetting en een positieve spaanhoek 6°. Deze bandzagen zijn zeer geschikt voor het zagen van profielen met grote afmetingen. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Wespa_Xtrema  

 

 

DUROTEC M51 LINTZAAG, WESPA

De M51 Durotec bandzaag is speciaal voor het zagen van vol materiaal en dikke profielen. Deze banden kunnen ook worden ingezet voor moeilijk verspaanbare materialen. De bandzagen zijn voorzien van een positieve spaanhoek 10°. De HSS kwaliteit van deze M51, zorgt voor een hogere standtijdsverbetering t.o.v. de standaard M42 bandzagen. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Wespa_Durotec  

 

 

SUPER SCL M42 LINTZAAG, WESPA

De M42 Super SCL bandzaag is speciaal voor het zagen van vol materiaal en moeilijk verspaanbare materialen als roest- en zuurbestendige materialen. De bandzagen hebben een extreem positieve spaanhoek van 15° en een speciale tandgeometrie. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Wespa_Super_SCL  

 

 

XENOTEC LINTZAAG, WESPA

De Xenotec bandzaag heeft een nieuwe tandgeometrie, speciaal voor het zagen van buis en profielen. Deze bandzagen kunnen ook voor bundels worden ingezet. Ze hebben een hoge weerstand tegen tanduitbraak, goed bestand tegen vibraties met een spaanhoek van 6°. Dus uitermate geschikt voor onderbroken zaagsnedes.  

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Wespa_Xenotec  

 

 

GALAXY HMD LINTZAAG, WESPA

De Galaxy HMD bandzaag beschikt over een hardmetalen vertanding. Het zijn geslepen tanden zonder tandzetting, met voor- en nasnijder. Door de variabele vertanding een extreem schone en precieze zaagsnede in moeilijk verspaanbare materialen.   

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Wespa_Galaxy_HMD  
       

Bandzagen folder

 

 

 

Catalogus
ZAGEN
PDF document
Klik hier om "Zagen" te bekijken. Onderaan de pagina staat de optie om het gehele document te downloaden.

Er zijn geen items gevonden.

Onze partners

Tschorn
LOC-LINE
Garryson
Hassay Savage
NOGA
CARMON
Wespa
Albrecht
Exact
Stark
PTG
Kopal
Terug naar boven