Brootsen - Producten Noga Tools


Brootsen

 
• Spiebaanbaanbrootsen • Zeskant brootsen
• Geleidebussen (voor brootsen) • One-pass brootsen
• Opvulplaten (voor brootsen) • Sets met brootsen
• Vierkant brootsen  
   

Spiebaanbrootsen

 

In 2010 is NOGA TOOLS begonnen met de verkoop van een programma spiebaanbrootsen en bijbehorende geleide bussen. We kunnen nu wel concluderen dat het zowel kwalitatief als verkooptechnisch een groot succes is geworden. Hassey Savage, de Amerikaanse producent van de brootsen, beschikt natuurlijk over een veel groter programma dan alleen de standaard spiebaanbrootsen. Inch-maten, vierkant -en zeskantbrootsen zijn voor NOGA TOOLS snel leverbaar. Net als de afwijkende passingen.


Sinds kort heeft NOGA TOOLS de voorraad verhoogd om nog sneller te kunnen leveren. Ook de grotere maten liggen nu standaard bij ons in Duiven op voorraad. De "one-pass" brootsen van 3 t/m 8mm liggen ook standaard in ons magazijn op de plank.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

 

   

JPL PRESSES - Hydaulische persen

 

De broosten die worden geleverd door NOGA TOOLS kunnen gebruikt worden op de hydraulische persen van JPL PRESSES. Het zijn hoogwaardige machines die worden geproduceerd in het Nederlandse Burgum.

    

 
 

De persen zijn opgebouwd uit een stabiel gelast en stijf C-frame mer een zeer lage doorbuigfactor. Persbediening is altijd eenvoudig en veilig dankzij het robuuste handwiel aan de zijkant van de pers. Dankzij de uitwisselbare adapters zijn de persen inzetbaar voor diverse werkzaamheden zoals richten, lagermontage, brootsen, ponzen, afkorten, kanten, vouwen of buigen

 

Voor meer informatie neem contact op met JPL PRESSES of kijk op de website.

http://www.jpl-presses.com/

Catalogus
BROOTSEN
PDF document
Klik hier om "Brootsen" te bekijken. Onderaan de pagina staat de optie om het gehele document te downloaden.

Onze partners

Wespa
Albrecht
Hassay Savage
LOC-LINE
Stark
Exact
Tschorn
PTG
NOGA
CARMON
Garryson
Kopal
Terug naar boven