Brootsen


SPIEBAANBROOTSEN

De HSS spiebaanbrootsen van Hassey Savage worden aangeboden in de metrische maten, met een standaard tolerantie van JS9. De speciale tandvorm en achterslijping staan borg voor een zuiver oppervlak. Bij de brootsen worden standaard enige bijbehorende opvulplaatjes meegeleverd. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  spiebaan_brootsen

 

GELEIDEBUSSEN

Wij leveren ook de geleidebussen voor de spiebaanbrootsen. De bussen voor de brootsen tot en met type 3 zijn voorzien van een kraag. De bussen voor de brootsen vanaf type 4 zijn zonder kraag. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  geleidebussen  

 

OPVULPLATEN

Diverse opvulplaatjes voor de spiebaanbrootsen.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  opvulplaten  

 

VIERKANT BROOTSEN

De standaard vierkant brootsen van Hassey Savage zijn voor het bewerken van boorbaren, aandrijfelementen etc. De brootsen zijn voorzien van een geleidingsstuk om een nauwkeurige uitlijning te waarborgen en de slijtage laag te houden. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  vierkant_brootsen

 

ZESKANT BROOTSEN

De zeskant brootsen van Hassey Savage zijn voor het vervaardigen van inwendige zeskant profielen. Dit kan voorkomen bij aandrijfcomponenten, imbussleutels etc. Ook deze brootsen zijn uitgevoerd met een geleidingsstuk. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  zeskant_brootsen

 

ONE-PASS BROOTSEN

De One-Pass brootsen zijn speciale brootsen welke in 1 bewerkingsdoorgang te gebruiken zijn. Deze brootsen worden ook wel als productiebrootsen aangeduid. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  one-pass

 

BROOTSEN SETS

De meest populaire sets verpakt in een kunststof koffer of houten kist. Geheel geleverd volgends DIN 6885 samengesteld. Brootsen binnen de tolerantie JS9 inclusief bijbehorende bussen en opvulplaten. Op te zien welke broots maten in de sets worden aangeboden, bekijk ons assortiment!

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  brootsen_sets  

 

 

Catalogus
FREZEN
PDF document
Klik hier om "Frezen" te bekijken. Onderaan de pagina staat de optie om het gehele document te downloaden.

Er zijn geen items gevonden.

Onze partners

Wespa
Garryson
Albrecht
LOC-LINE
Hassay Savage
Exact
CARMON
PTG
Stark
Kopal
Tschorn
NOGA
Terug naar boven