Frezen HSS-Co


SPIEBAANFREZEN

De HSS-Co8 spiebaanfrezen van het merk Carmon zijn alle voorzien van 2 snijders. De frezen worden geleverd in een lange of korte uitvoering, met of zonder Sapphire coating en in een weldonschacht of schacht met aantrekdraad. Voor meer informatie en details bekijk ons assortiment.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Spiebaanfrees  

 

OLIEGROEFFREZEN

De HSS-Co8 oliegroeffrezen van het merk Carmon zijn alle voorzien van 2 snijders. De frezen worden geleverd in een lange of korte uitvoering, met een weldon schacht en zijn leverbaar in verschillende diameters. Voor meer informatie en details bekijk ons assortiment.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  oliegroeffrees  

 

 

UNIVERSEELFREZEN

De HSS-Co8 universeelfrezen van het merk Carmon zijn alle voorzien van 3 snijders. De frezen worden geleverd in een lange of korte uitvoering, met of zonder Sapphire coating en alleen in een weldonschacht. Voor meer informatie en details bekijk ons assortiment.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  universeelfrees  

 

VINGERFREZEN

De HSS-Co8 vingerfrezen van het merk Carmon zijn alle voorzien van 4 snijders. De frezen worden geleverd in een lange of korte uitvoering, met of zonder Sapphire coating en met een weldonschacht. Voor meer informatie en details bekijk ons assortiment. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  vingerfrees  

 

RUWFREZEN

De HSS-Co8 ruwfrezen van het merk Carmon zijn in verschillende uitvoeringen. Zo kunnen de ruwfrezen beschikken over een 3-6 snijder, 3-4 snijder of 3-5 snijder. De frezen worden geleverd in een lange of korte uitvoering, met of zonder Sapphire coating en met een weldonschacht. Tevens zijn er uitvoeringen met een ronde of fijne tand. Voor meer informatie en details bekijk ons assortiment. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  ruwfrees  

 

MANTELKOPFREZEN

Wij leveren een compleet programma aan mantelkopfrezen van het merk Carmon. Deze mantelkopfrezen zijn leverbaar in verschillende type tandvormen, grof, rond of vlak. Al deze frezen worden uitgevoerd in HSS-Co8. Bekijk het assortiment voor meer informatie en details van de mantelkopfrezen.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  mantelkopfrees  

 

SPECIALE FREZEN

Het programma dat wij kunnen leveren, bestaat ook uit een aantal speciaalfrezen. Deze frezen worden alle in HSS-Co uitgevoerd. De frezen die onder deze groep vallen zijn, t-gleuffrezen, schijfspie frezen, radiusfrezen, schijffrezen, hoekkopfrezen en zo nog een heel aantal speciale uitvoeringen. Voor meer informatie en details van deze frezen bekijk ons assortiment.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  speciaal_frezen  

 

Catalogus
FREZEN
PDF document
Klik hier om "Frezen" te bekijken. Onderaan de pagina staat de optie om het gehele document te downloaden.

Er zijn geen items gevonden.

Onze partners

Stark
PTG
Tschorn
Albrecht
LOC-LINE
CARMON
Kopal
NOGA
Exact
Garryson
Hassay Savage
Wespa
Terug naar boven