Handtappen


HANDTAPPEN METRISCH

De handtappen metrisch zijn leverbaar in de Eventus- of de Exact lijn. Deze handtappen zijn geschikt voor zowel blinde als doorlopende gaten en zijn voorzien van een voor-, midden-, en eindsnijder. Voor meer details bekijk ons assortimen

 

assortiment bekijken   

  handtappen_metrischfijn

 

 

HANDTAPPEN METRISCHFIJN

De handtappen metrischfijn zijn leverbaar in de Eventus- of de Exact lijn. Deze handtappen zijn geschikt zowel blinde als doorlopende gaten en zijn voorzien van een voor-, en eindsnijder. Voor meer details bekijk ons assortiment.

 

assortiment bekijken   

  handtappen_metrischfijn

 

 

HANDTAPPEN UNC

De handtappen UNC zijn leverbaar in de Exact lijn. Deze handtappen zijn geschikt voor zowel blinde als doorlopende gaten en zijn voorzien van een voor-, midden-, en eindsnijder. Voor meer details bekijk ons assortiment.

 

assortiment bekijken

  Betonboren

 

 

HANDTAPPEN UNF

De handtappen UNF zijn leverbaar in de Exact lijn. Deze handtappen zijn geschikt voor zowel blinde als doorlopende gaten en zijn voorzien van een voor-, en eindsnijder. Voor meer details bekijk ons assortiment. 

 

assortiment bekijken

  houtboren

 

 

HANDTAPPEN BSP (G)

De handtappen BSP (G) zijn leverbaar in de Eventus- of de Exact lijn. Deze handtappen zijn geschikt voor zowel blinde als doorlopende gaten en zijn voorzien van een voor-, en eindsnijder. Voor meer details bekijk ons assortiment.

 

assortiment bekijken   

  handtappen_BSP_G

 

 

HANDTAPPEN BSW

De handtappen BSW zijn leverbaar in de Exact lijn. Deze handtappen zijn geschikt voor zowel blinde als doorlopende gaten en zijn voorzien van een voor-, midden-, en eindsnijder. Voor meer details bekijk ons assortiment.

 

assortiment bekijken   

  handtappen_BSW

 

Catalogus
DRAADSNIJDEN
PDF document
Klik hier om "Draadsnijden" te bekijken. Onderaan de pagina staat de optie om het gehele document te downloaden. 

Er zijn geen items gevonden.

Onze partners

NOGA
LOC-LINE
Tschorn
Hassay Savage
Kopal
Wespa
PTG
Exact
Garryson
Stark
Albrecht
CARMON
Terug naar boven