HM Stiftfrezen - Producten Noga Tools


STIFTFREES VORM A

Garryson stiftfrezen in een Cylindrische vorm zonder kopvertanding. Deze stiftfrezen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, standaard (zie afbeelding), TiAlN gecoat, mini- en in een  lange uitvoering. Tevens worden deze HM stifitfrezen uitgevoerd in verschillende tandvormen, voor de bewerking van staal, RvS, gietijzer, aluminium en kunststoffen. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Noga ontbramers

 

 

STIFTFREES VORM B

Garryson stiftfrezen in een Cylindrische vorm met kopvertanding. Deze stiftfrezen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, standaard (zie afbeelding), TiAlN gecoat en in een mini uitvoering. Tevens worden deze uitgevoerd in verschillende tandvormen, voor de bewerking van staal, RvS, gietijzer, aluminium en kunststoffen. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Noga ontbramers

 

 

STIFTFREES VORM C

Garryson stiftfrezen in een Cylindrische vorm met ronde kop. Deze stiftfrezen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, standaard (zie afbeelding), TiAlN gecoat, mini- en in een lange uitvoering. Tevens worden de HM stiftfrezen uitgevoerd in verschillende tandvormen, voor de bewerking van staal, RvS, gietijzer, aluminium en kunststoffen. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Noga ontbramers

 

 

STIFTFREES VORM D

Garryson stiftfrezen in een Kogelvorm. Deze stiftfrezen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, standaard (zie afbeelding), TiAlN gecoat, mini- en een lange uitvoering. Tevens worden de HM stiftfrezen uitgevoerd in verschillende tandvormen, voor de bewerking van staal, RvS, gietijzer, aluminium en kunststoffen. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Noga ontbramers

 

 

STIFTFREES VORM E

Garryson stiftfrezen in een Druppelvorm. Deze stiftfrezen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, standaard (zie afbeelding), TiAlN gecoat en in een mini uitvoering. Tevens worden ze uitgevoerd in verschillende tandvormen, voor de bewerking van staal, RvS, gietijzer, aluminium en kunststoffen. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Noga ontbramers

 

 

STIFTFREES VORM F

Garryson stiftfrezen in een Boomvorm met ronde kop. Deze stiftfrezen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, standaard (zie afbeelding), TiAlN gecoat, mini- en in een lange uitvoering. Tevens worden ze uitgevoerd in verschillende tandvormen, voor de bewerking van staal, RvS, gietijzer, aluminium en kunststoffen. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Noga ontbramers

 

 

STIFTFREES VORM G

Garryson stiftfrezen in een Boomvorm met spitse kop. Deze stiftfrezen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, standaard (zie afbeelding), TiAlN gecoat en in een mini uitvoering. Tevens worden de HM stiftfrezen uitgevoerd in verschillende tandvormen, voor de bewerking van staal, RvS, gietijzer, aluminium en kunststoffen. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Noga ontbramers

 

 

STIFTFREES VORM H

Garryson stiftfrezen in een Vlamvorm. Deze stiftfrezen zijn leverbaar in twee veschillende uitvoeringen, standaard (zie afbeelding) en de mini uitvoering. Tevens worden ze uitgevoerd in verschillende tandvormen, voor de bewerking van staal, RvS, gietijzer, aluminium en kunststoffen. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Noga ontbramers

 

 

STIFTFREES VORM J + K

Garryson stiftfrezen in een Kegelvorm 60° en 90°. Deze stiftfrezen zijn leverbaar in één uitvoeringen (zie afbeelding). Tevens worden deze uitgevoerd in verschillende tandvormen, voor de bewerking van staal, RvS en gietijzer. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Noga ontbramers

 

 

STIFTFREES VORM L + M

Garryson stiftfrezen in een Kegelvorm met ronde en spitse kop. Deze stiftfrezen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, standaard (zie afbeelding) en mini uitvoering. Tevens worden deze uitgevoerd in verschillende tandvormen, voor de bewerking van staal, RvS, gietijzer, aluminium en kunststoffen. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Noga ontbramers

 

 

STIFTFREES VORM N

Garryson stiftfrezen in een Trapeziumvorm. Deze stiftfrezen zijn leverbaar in één uitvoering (zie afbeelding). Tevens worden deze uitgevoerd in verschillende tandvormen, voor de bewerking van staal, RvS en gietijzer. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Noga ontbramers

 

 

SETS MET HM STIFTFREZEN

Diverse stiftfrezen sets van het merk Garryson, zowel 10-delig als 5-delig zijn leverbaar.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Noga ontbramers

 

 

in deze folder het gehele Garryson assortiment 

 

 

 

Catalogus
ONTBRAMEN
PDF document
Klik hier om "Ontbramen" te bekijken. Onderaan de pagina staat de optie om het gehele document te downloaden. 

Onze partners

NOGA
PTG
Exact
Hassay Savage
LOC-LINE
Kopal
Garryson
Stark
CARMON
Wespa
Albrecht
Tschorn
Terug naar boven