Kantentasters - Producten Noga Tools


KANTENTASTERS

Kantentasters van Tschorn zeer nauwkeurig en precies geslepen. Deze wordt ook geleverd in een niet-magnetisch roestvaststaal.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  Kantentasters  

 

2-D KANTENTASTERS

Wij leveren 2-D Kantentasters van het merk Tschorn, welke geschikt zijn voor metingen in zowel de X- als de Y-asrichting. Deze zijn gehard en geslepen met een duidelijke en nauwkeurige LED raakpuntindicatie.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  kantentasters  

 

3-D KANTENTASTERS

De 3-D Kantentasters van Tschorn zij geschikt voor metingen in zowel Z-, Y-, al Z-asrichting. Deze zijn gehard en geslepen en beschikken over een duidelijke en nauwkeurige LED raadpuntindicatie.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  kantentasters  

 

2 & 3-D KANTENTASTERS ACCOUSTISCH

De 2D en 3D kantentasters zijn beide gehard en geslepen. Tevens beschikken deze over de duidelijke LED raakpuntsindicatie en als extra geven ze een akoestisch signaal. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  kantentasters_accoustisch  

 

3-D TASTERS

De 3-D tasters van Tschorn zijn in een zeer "slank" design. De 3-D tasters beschikken over een speciale "breekpunt" in de tasterhals, welke ervoor zorgen dat bij breuk het meetgedeelte niet wordt beschadigd. De 3-D tasters zijn te gebruik in zowel X-, Y,- al Z-as en hebben een duidelijke aflezing op de meetklok. Ze zijn leverbaar in 3 verschillende types. Voor extra informatie is hieronder de folder van de huidige V2 te bekijken.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN 

  3-d_taster  

 

tschorn 3-d taster folder 

Catalogus
METEN
PDF document
Klik hier om "Meten" te bekijken. Onderaan de pagina staat de optie om het gehele document te downloaden.

Onze partners

Hassay Savage
Stark
Albrecht
Garryson
CARMON
Exact
Tschorn
Wespa
NOGA
Kopal
PTG
LOC-LINE
Terug naar boven