Meetstatieven - Producten Noga Tools


MAGNETEN

Wij leveren diverse type magneten voor de Noga meetstatieven. De magneten hebben verschillende draadopnames en zijn afwijkend in grootte. Tevens beschikken een aantal magneten van een fijninstelling.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  magneten  

 

MEETKLOKOPNAMES

Voor de Noga meetstatieven zijn een aantal verschillende meetklokopnames mogelijk. Deze zijn allemaal uitgevoerd met een fijninstelling en bij ons leverbaar. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  meetklokopnames  

 

MEETKLOKARMEN

Noga heeft in de jaren een heel aantal meetklokarmen ontworpen. De meetklokarmen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen van klein naar groot. Tevens beschikken alle Noga meetstatieven over een mechanische vergrendeling.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  meetklokarmen  

 

MEETSTATIEVEN

De Noga meetstatieven zijn wereldwijd erg bekend, met haar uitstekende kwaliteit en snelle centrale vergrendeling. Deze wordt geleverd in verschillende uitvoeringen van groot naar klein. De meetstatieven kunnen beschikken over een fijninstelling op de meetklokopname, fijninstelling op de magneet of beschikt over beide fijninstellingen. Alle Noga meetklokstatvieven zijn leverbaar bij ons!

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  meetstatieven  

 

MEETSTATIEVEN SETS

Noga Tools B.V. leverd ook complete meetstatief sets. Deze beschikken allemaal over een magneet, meetklokopname, meetklokarmen en een meetklok of taster. Deze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen van klein naar groot.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  meetstatieven_sets  

 

in deze folder het gehele Noga holding assortiment 

Catalogus
METEN
PDF document
Klik hier om "Meten" te bekijken. Onderaan de pagina staat de optie om het gehele document te downloaden.

Onze partners

LOC-LINE
Stark
PTG
Kopal
NOGA
Tschorn
Exact
Garryson
Hassay Savage
CARMON
Albrecht
Wespa
Terug naar boven