Metaalboren


PLAATWERKBOREN, DIN 1897

De plaatwerkboren zijn bij ons, in erg veel verschillende types te verkrijgen. Deze boren worden alle geleverd met een cylindrische schacht en hebben een tophoek van 130°. De plaatwerkboren zijn leverbaar in zowel de Ratio-lijn als de Profi-lijn. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  plaatwerkboren

 

SPIRAALBOREN, DIN 338

De spiraalboren DIN 338 zijn ook bij ons verkrijgbaar. Deze bieden wij aan in diverse uitvoeringen en diameters. De spiraalboren worden alle geleverd met een cylindrische schacht en hebben een tophoek van 118° of 130°. De boren zijn leverbaar in zowel de Ratio-lijn als de Profi-lijn. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  spiraalboren_DIN338

 

SPIRAALBOREN, DIN 340

De spiraalboren DIN 340 zijn bij ons te verkrijgen in diverse uitvoeringen en diameters. De spiraalboren worden alle geleverd met een cylindrische schacht en hebben een tophoek van 118° of 130°. De boren zijn leverbaar in zowel de Ratio-lijn als de Profi-lijn. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  Spiraalboren_DIN340

 

SPIRAALBOREN EXTRA LANG, DIN 1869

De spiraalboren extra lang zijn bij ons te verkrijgen in de geslepen of cobalt uitvoeringen. De spiraalboren worden alle geleverd met een cylindrische schacht en hebben een tophoek van 118° of 130°. De boren zijn alleen leverbaar in de Profi-lijn. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  Spiraalboren_extra_lang

 

SPIRAALBOREN MK, DIN 345

De spiraalboren met een MK schacht zijn leverbaar in een, rolgewalste, geslepen of cobalt uitvoering. De spiraalboren beschikken over een tophoek van 118° en worden geleverd in zowel de Ratio-lijn als de Profi-lijn. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  Spiraalboren_MK

 

CENTREERBOREN, DIN 333

De centreerboren leveren wij in diverse uitvoeringen, van HSS geslepen tot VHM. De boren beschikken over de tophoek van 60° of 120°. Tevens worden deze alleen uitgevoerd in de Profi-lijn. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  Centreerboren

 

NC-CENTREER

De NC-centreerboren leveren wij alleen in de HSS-Co uitvoeringen. Al deze centreerboren beschikken over een tophoek van 90° of 120°. Het is ook mogelijk om de NC-centreerboren met een TiN-coating te bestellen.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  NC-centreerboren

 

MEERFASEBOREN

De meerfaseboren zijn leverbaar met een cylindrische of MK schacht. Alle boren worden in een HSS en type N uitgevoerd.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  meerfaseboren

 

VHM KOELKANAALBOREN, DIN 1869

De VHM koelkanaalboren zijn leverbaar met een TiAlN coating. Deze coatingen zijn erg slijtvast en worden veel gebruikt op verspanende gereedschappen. De koelkanaalboren zijn te verkrijgen met een cylindrische (HA) of Whistle Notch (HE) schacht. 

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  VHM_Koelkanaalboren

 

MICROBOREN, DIN 6537

De microboren zijn te gerbuiken voor het fijne werk. Deze microboren hebben een zeer hoge nauwkeurigheid en zijn leverbaar met 0.01 mm oplopend.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  Microboren

 

 

Catalogus
BOREN
PDF document
Klik hier om "Boren" te bekijken. Onderaan de pagina staat de optie om het gehele document te downloaden. 

Er zijn geen items gevonden.

Onze partners

CARMON
Exact
Hassay Savage
NOGA
Tschorn
PTG
Kopal
Wespa
Garryson
Stark
LOC-LINE
Albrecht
Terug naar boven