Spannen en meten Spannen en meten

Spannen en meten - Producten Noga Tools


meetstatieven, Noga

Noga ontwikkeld naast de bekende ontbraamgereedschappen ook meetstatieven. Deze zijn van een zeer hoge kwaliteit en leverbaar in diverse soorten. Bekijk voor meer informatie de product film of ons assortiment.

 

Meer informatie  

  

 

  

meetgereedschap

De meetgereedschappen zoals meetklokken en zwenktasters zijn te gebruiken voor de Noga meetstatieven. Tevens leveren wij ook schuifmaten, binnenschroefmaten, buitenschroefmaten, ringkalibers, etc. Voor ons complete assortiment ga naar meer informatie. 

 

Meer informatie  

  

  meetgereedschap  

 

  

kantentasters, Tschorn

Wij leveren diverse kantentasters van het mer Tschorn. Wij zijn dealer van dit merk, welke bekend is geworden met de Tschorn 3-D taster. Naast deze taster leveren zij ook 2-D tasters en de traditionele kantentasters. voor het complete pakket aan tasters ga naar meer informatie en bekijk de video.

 

Meer informatie  

  

 

  

nulpuntinstellingen, tschorn

Nulpuntinstellingen van Tschorn zijn bij ons leverbaar in de mechanische, precisie of een optische variant. Ga naar meer informatie om het volledige aanbod te bekijken.

 

Meer informatie  

  

 

  

boorkoppen, albrecht

Albrecht is wereldwijd een van de bekendste marknaam voor de hoogste kwaliteit boorkoppen. Wij leveren een standaard pakket aan boorkoppen van dit merk, welke leverbaar zijn in diverse uitvoeringen. Voor het complete programma ga naar meer informatie. 

 

Meer informatie  

  

Catalogus
METEN
PDF document
Klik hier om "Meten" te bekijken. Onderaan de pagina staat de optie om het gehele document te downloaden.

Onze partners

Hassay Savage
Wespa
Exact
CARMON
Albrecht
Stark
LOC-LINE
NOGA
Garryson
Tschorn
PTG
Kopal
Terug naar boven