Noga koelsystemen - Producten Noga Tools


NOGACOOL, BULKKOELING

De NogaCool bestaat uit een manifold met Loc-Line flexibele slang met bovenaan een spuitmond en onderaan een kraantje, gemonteerd op de krachtige Popeye aan/uit magneet. De gemonteerde stop kan door een tweede Loc-Line slang vervangen worden. De NogaCool wordt geleverd met een set van 3 spuitmonden.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  Loc-Line Hogedruk Nozzles

 

MINICOOL, NEVEL-SPROEIEENHEID

De NOGA MiniCool is een zelfaanzuigend koel/nevelsysteem die door middel van het "Venturi" principe perslucht vermengt met vloeistof. Door middel van de flexibele sproeislang is het koelmiddel tot dichtbij het gereedschap te brengen. De instelling van de messing spuitmond bepaalt de hoeveelheid vloeistof.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  Loc-Line Hogedruk Nozzles

 

COBRA, MINIDOSEEREENHEID

De NOGA Cobra is ontworpen om een kleine hoeveelheid vloeistof nauwkeurig op een doel af te schieten. Dit kan zowel in druppelvorm als in de vorm van nevel. De frequentie van de 'schoten' kan automatisch worden ingesteld of door de gebruiker met de hand worden bepaald

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  Loc-Line Hogedruk Nozzles

 

hogedruk koelarmen 

De NOGA Hogedruk Koelarmen zijn speciaal ontworpen om onder een hoge druk (70 bar) vloeistof op een doel af te schieten. Dit zorgt voor een langere standtijd van de gereedschappen en een hoger verspaningsrendement.

Voor meer informatie van de Noga Hogedruk Koelarmen.

klik hier

  Loc-Line Hogedruk Nozzles

 

Catalogus
KOELEN EN SMEREN
PDF document
Klik hier om "Koelen en smeren" te bekijken. Onderaan de pagina staat de optie om het gehele document te downloaden.

Onze partners

CARMON
Kopal
Tschorn
LOC-LINE
Wespa
Stark
Garryson
NOGA
Hassay Savage
Exact
PTG
Albrecht
Terug naar boven