Noga ontbraamgereedschappen - Producten Noga Tools


ONTBRAMERS S-MESJE

De Noga ontbramers zijn uitgevoerd met een ergonomisch ontworpen handgreep in 2 componenten kunststof. Erg licht en een zeer comfortabele grip. De ontbramers met een S-mesje beschikken over de opname, met een diameter van ø3.2 mm. De handontbramers S-mesje, zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  Noga ontbramers

 

 

ONTBRAMERS N-MESJE

De Noga ontbramers zijn uitgevoerd met een ergonomisch ontworpen handgreep in 2 componenten kunststof. Erg licht en een zeer comfortabele grip. De ontbramers met een N-mesje beschikken over de opname, met een diameter van ø2.6 mm. Deze zijn geschikt voor alle lichte ontbraamwerkzaamheden. Deze handontbramers N-mesje, zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  Noga ontbramers

 

 

NOGA VERZINKERS

De Noga verzinkers zijn zo ontworpen om erg snel handmatig een gat te ontbramen of af te schuinen. Deze ontbramers bevatten de ergonomisch ontworpen handgreep in 2 componenten kunststof. Voor deze ontbramers zijn verschillende type ontbraam messen te leveren, welke het verzinken van diverse diameters mogelijk maakt.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  Noga ontbramers

 

 

NOGA SCHRAPERS

De Noga schrapers worden uitgevoerd in de ergonomisch ontworpen handgreep met de 2 componenten kunststof of in een stalen uitvoering. Deze schrapers zijn ideaal te gebruiken voor de gereedschap- en stempelmakers. Voor de schrapers zijn verschillende schrapermessen beschikbaar.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  Noga ontbramers

 

 

NOGA SPECIALS

Noga heeft ook een aantal special-tools ontworpen voor diverse toepassingen. De Multitool is één van de special-tools, welke beschikt over de 4 meest voorkomende ontbramers. Voor meer informatie over deze Multitool.

 

Klik hier  

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  Noga ontbramers

 

 

Ontbramers installateur

Noga heeft voor de installateur ook ontbramers ontwikkeld. Dit zijn verschillende ontbramers om eenvoudig en snel de binnen- en/of buitenzijde van buizen en pijpen te ontbramen. Een NIEUW product is de Spider-Burr, welke men kunt gebruiken in combinatie met een (accu) boormachine. Voor extra informatie over dit product klik op de "KLIK HIER" knop. 

 

Klik hier  

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  Noga ontbramers  

 

 

in deze folder het gehele noga ontbraam assortiment 

 

Catalogus
ONTBRAMEN
PDF document
Klik hier om "Ontbramen" te bekijken. Onderaan de pagina staat de optie om het gehele document te downloaden. 

Onze partners

Stark
LOC-LINE
Albrecht
Garryson
Kopal
PTG
Hassay Savage
CARMON
Tschorn
Exact
Wespa
NOGA
Terug naar boven