Verzinkfrezen, Exact - Producten Noga Tools


VERZINKFREES 90°

Deze Exact verzinkfrezen zijn alle 90°, hebben een schuin gat en zijn voorzien van een cylindrische schacht. Tevens worden de verzinkfrezen in verschillende afmetingen uitgevoerd en zijn leverbaar in HSS, HSS-Co en HSS-Co met TiN coating.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  Verzinkfrezen Exact

 

 

VERZINKFREES 90°

Deze Exact verzinkfrezen (DIN 335C) zijn alle 90°, voorzien van 3 snijkanten en van een cylindrische schacht. Tevens worden de verzinkfrezen in verschillende afmetingen uitgevoerd en zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen:

 • HSS
 • HSS-TiN
 • HSS-Co
 • HSS-Co, TiN
 • HSS-Co, TiAlN

Exact heeft een speciale verzinker ontworpen genaamd AdvancedLine. Deze verzinker heeft 3 ongelijke snijkanten, welke veel voordelen heeft op de snijeigenschappen. Klik op "Info AdvancedLine" voor meer informatie

 

info advancedline 

  Verzinkfrezen Exact

 

 

VERZINKFREES 60°

Deze Exact verzinkfrezen (DIN 334C) zijn alle 60°, voorzien van 3 snijkanten en van een cylindrische schacht. Tevens worden de verzinkfrezen in verschillende afmetingen uitgevoerd en zijn leverbaar in de uitvoeringen, HSS en HSS-TiN

 

 ASSORTIMENT BEKIJKEN

  Verzinkfrezen Exact

 

 

VERZINKFREES 75°

Deze Exact verzinkfrezen zijn alle 75°, voorzien van 3 snijkanten en van een cylindrische schacht. Tevens worden de verzinkfrezen in verschillende afmetingen uitgevoerd en zijn leverbaar in de uitvoeringen, HSS en HSS-TiN.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  verzinken

 

 

VERZINKFREES 120°

Deze Exact verzinkfrezen zijn alle 120°, voorzien van 3 snijkanten en van een cylindrische schacht. Tevens worden de verzinkfrezen in verschillende afmetingen uitgevoerd en zijn leverbaar in de uitvoeringen, HSS en HSS-TiN.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  Verzinkfrezen Exact

 

 

VERZINKFREES 90°, MK SCHACHT

Deze Exact verzinkfrezen (DIN 335D) zijn alle 90°, voorzien van 3 snijkanten en van een conische (MK) schacht. Tevens worden de verzinkfrezen in verschillende afmetingen uitgevoerd en zijn leverbaar in de uitvoeringen, HSS en HSS-TiN.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  Verzinkfrezen Exact

 

 

KOPVERZINKFREES

Deze Exact kopverzinkfrezen (DIN 373) zijn alle 180° en voorzien van cylindrische schacht. Tevens worden de kopverzinkfrezen in verschillende afmetingen en middelpassing of fijnpassing uitgevoerd. De kopverzinkfrezen zijn alleen leverbaar in de HSS uitvoeringen.

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

 

  Verzinkfrezen Exact

 

 

CONISCHE PLAATBOOR

De conische plaatboren van Exact zijn gespiraliseerd of niet gespiraliseerd leverbaar. Tevens beschikken ze over een RotaStop schacht of een cylindrische schacht en zijn beschikbaar in verschllende afmetingen. Tevens worden de conische plaatboren geleverd in de volgende uitvoeringen:

 • HSS
 • HSS-TiN
 • HSS-TiAlN
 • HSS-Co
 • HSS-Co-TiN
ASSORTIMENT BEKIJKEN
  Verzinkfrezen Exact

 

 

TRAPPENBOOR

De trappenboren van Exact zijn leverbaar in een gespiraliseerde spaangroef of een rechte spaangroef. Tevens beschikken ze over een RotaStop schacht of een cylindrische schacht en zijn beschikbaar in verschllende afmetingen. Tevens worden de trappenboren geleverd in de volgende uitvoeringen:

 • HSS
 • HSS-TiN
 • HSS-TiAlN

 

ASSORTIMENT BEKIJKEN

  trappenboor

 

 

DIVERSE SETS

Wij leveren diverse set van Exact. De volgende sets zijn leverbaar, verzinkfrezen, kopverzinkfrezen, conische plaatboren en trappenboren. Meer informatie over deze sets is te vinden met de "Klik hier" button.

 

klik hier  

  Verzinkfrezen Exact  

 

 

Catalogus
VERZINKEN
PDF document
Klik hier om "Verzinken" te bekijken. Onderaan de pagina staat de optie om het gehele document te downloaden.

Onze partners

Stark
Hassay Savage
Wespa
Tschorn
PTG
Albrecht
CARMON
LOC-LINE
Exact
NOGA
Kopal
Garryson
Terug naar boven