Bandzaag service

Noga Tools is dé specialist op het gebied van bandzagen. Sinds 2013 werken we zeer nauw samen met de Duitse bandzagen producent WESPA. Na een succesvolle start op de Nederlandse markt verkreeg Noga Tools al snel de exclusiviteit voor de gehele Benelux, wat de samenwerking nog meer heeft versterkt. De bewezen kwaliteit van de WESPA lintzagen en de service van het WESPA team hebben gezorgd voor een groeiend succes.

Lintzagen op maat met snelle levering

Mede door deze goede samenwerking hebben we opnieuw een paar hele belangrijke passen voorwaarts gemaakt. Met gepaste trots is er een complete lasstraat bij Noga Tools ingericht. Dit biedt ons nu dus de mogelijkheid om de lintzagen zelf op maat te lassen en deze binnen 1 à 2 dagen te leveren.

Bandzaag service center Nederland

Samen met WESPA hebben we de naam Bandzaag Service centre Nederland in het leven geroepen en zullen met veel plezier en zorg uw orders in productie nemen.

Na alle trainingen en controles zijn we door WESPA gecertificeerd als officieel lascentrum. Tevens hebben we een technisch adviseur aangesteld. Hij zal met zijn praktische kennis en jarenlange ervaring ter ondersteuning, en alleen op verzoek van onze dealers, worden ingezet.

 

Meer informatie over onze bandzagen
 

Wilt u specifieke informatie over onze Bi-Metaal bandzagen? Blader dan hiernaast door onze productfolder,  met de hierin besproken typen lintzagen (waarvan vijf in M42 en één in PM) kunt u praktisch iedere zaagbewerking aan!

 

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.