NogaTools Nieuws


Het laatste nieuws over ons, onze leveranciers, producten en aanbiedingen.
 

 • Onze partners op de EMO 2019 Hannover

  Onze partners op de EMO 2019 Hannover


  Op maandag 16 september gaat opnieuw de grootste beurs op ons vakgebied, de EMO, van start in Hannover en duurt t/m zaterdag 21 september. Zoals u weet werken wij zeer nauw samen met een groot aantal buitenlandse producenten die wij op de Benelux markt vertegenwoordigen. Een aantal van hen is met een eigen stand op de EMO aanwezig en zeker de moeite waard om even te bezoeken!

  Lees verder

 • Bezoek Noga op de EMO Hannover 2019

  Bezoek Noga op de EMO Hannover 2019


   

  Op maandag 16 september gaat opnieuw de grootste beurs op ons vakgebied, de EMO, van start in Hannover en duurt t/m zaterdag 21 september. Ook deze editie staat Noga weer met een eigen stand op de EMO. 

  Lees verder

 • Nieuwe catalogus & prijslijst

  Nieuwe catalogus & prijslijst


  Met trots presenteren wij u onze nieuwe CATALOGUS Versie 3.0 en de compleet nieuw ontworpen PRIJSLIJST 2019. Deze (bruto) prijslijst is opgebouwd op volgorde van de paginanummering in de catalogus om zo eenvoudig en snel de juiste prijs bij het artikel te kunnen vinden.

  Lees verder

 • Tschorn montagesysteem

  Tschorn montagesysteem


  Uitgelicht uit ons programma "Meten en spannen", het montagesysteem van Tschorn. Dit montagesysteem maakt het mogelijk om eenvoudig en snel gereedschappen te wisselen. Na het inklemmen van de gereedschapopname, is deze draaibaar om zo de ideale werkpositie te krijgen. 

  Lees verder

 • Bandzagen video-impressie WESPA

  Bandzagen video-impressie WESPA


  Bandzagen is na de introductie van ons eigen lascentrum een zeer belangrijke productgroep geworden. Samen met de Duitse producent en partner Wespa Metallsägenfabrik uit Melsungen is het ons gelukt om een kwalitatief hoogwaardig programma bandzagen met daarnaast een 24/48 uurs service te leveren.

  Lees verder

 • Nieuwe catalogus Noga 

  Nieuwe catalogus Noga 


  De 3 productlijnen van NOGA Engineering zijn gebundeld in een compleet nieuwe catalogus. Het gehele programma ontbraamgereedschappen, meetstatieven, koel-nevel apparaatjes en de nieuwe producten zoals de NOGA Multitool en Spider Burr zijn opgenomen in deze 126 pagina’s tellen catalogus.

  Lees verder

 • Noga Tools B.V. introduceert de nieuwe Tschorn 3D-taster V2.

  Noga Tools B.V. introduceert de nieuwe Tschorn 3D-taster V2.


  Tschorn heeft de nieuwe versie van haar 3D-taster uitgebracht, de 3D-taster V2. Dit is de geslaagde doorontwikkeling op de bestaande Tschorn 3D-tasters SlimPlus. Visueel valt gelijk de nieuwe schaalverdeling op. Alle overbodige informatie is verwijderd en teruggebracht naar alleen de belangrijkste details.  Dit voorkomt eventuele afleesfouten.

  Lees verder

 • Noga Tools B.V. introduceert de nieuwe TSCHORN 4.0

  Noga Tools B.V. introduceert de nieuwe TSCHORN 4.0


  Noga Tools B.V. introduceert de nieuwe TSCHORN 4.0 “edge finder”. Dit is een nieuw product van Tschorn dat automatisch het werkstuknulpunt bepaalt. Dit automatiseert ook het nauwkeurig meten van werkstukken en wijst de weg naar Industrie 4.0.

  Lees verder

 • Assortiment Noga Tools B.V. nu in grootste online database voor de technische vakhandel in Nederland

  Assortiment Noga Tools B.V. nu in grootste online database voor de technische vakhandel in Nederland


  Noga Tools B.V. is een samenwerking aangegaan met de firma EZ-base, oprichter van een van de grootste online databases voor de technische vakhandel in Nederland. EZ-base beschikt inmiddels over een database met meer dan 1.500.000 artikelen verdeeld over 22.000 artikelcategorieën. Door deze samenwerking zal ook het totaalpakket aan artikelen dat Noga Tools B.V. levert online beschikbaar komen.

  Lees verder

 • Bezoek Nogatools bij EMO Hannover op 18 t/m 23 september 2017

  Bezoek Nogatools bij EMO Hannover op 18 t/m 23 september 2017


  Op maandag 18 september gaat opnieuw de grootste beurs op ons vakgebied, de EMO, van start in Hannover en duurt t/m zaterdag 23 september. Zoals u weet werken wij zeer nauw samen met een groot aantal buitenlandse producenten die wij op de Benelux markt vertegenwoordigen. Een aantal van hen is met een eigen stand op de EMO aanwezig en zeker de moeite waard om even te bezoeken!

  Lees verder

Onze partners

Stark
Tschorn
NOGA
Garryson
Wespa
Kopal
Albrecht
PTG
CARMON
Exact
LOC-LINE
Hassay Savage
Terug naar boven