NogaTools Nieuws


Het laatste nieuws over ons, onze leveranciers, producten en aanbiedingen.
 

 • NEW NOGA PRODUCTS 2020

  NEW NOGA PRODUCTS 2020


  Graag vestigen wij uw aandacht op de introductiefolder van Noga, NEW Products 2020. Opnieuw een aantal innovatieve toevoegingen aan ons brede ontbraam- en holdingprogramma.

  Hieronder de PDF van deze folder met NEW products. Wenst u gedrukte exemplaren, laat het onze binnendienst (026-3194636) dan even weten.

  Lees verder

 • Compleet vernieuwde actiefolder

  Compleet vernieuwde actiefolder


  Na het jarenlang uitbrengen van onze 4 pagina´s tellende actiefolder hebben we deze compleet vernieuwd. Uitbreiding naar 12 pagina´s, vol interessante en nieuwe aanbiedingen, in een geheel vernieuwde lay-out. De nieuwe folder heeft dezelfde opbouw als de bekende hoofdstukindeling zoals in onze catalogus.

  Lees verder

 • Onze partners op de EMO 2019 Hannover

  Onze partners op de EMO 2019 Hannover


  Op maandag 16 september gaat opnieuw de grootste beurs op ons vakgebied, de EMO, van start in Hannover en duurt t/m zaterdag 21 september. Zoals u weet werken wij zeer nauw samen met een groot aantal buitenlandse producenten die wij op de Benelux markt vertegenwoordigen. Een aantal van hen is met een eigen stand op de EMO aanwezig en zeker de moeite waard om even te bezoeken!

  Lees verder

 • Bezoek Noga op de EMO Hannover 2019

  Bezoek Noga op de EMO Hannover 2019


   

  Op maandag 16 september gaat opnieuw de grootste beurs op ons vakgebied, de EMO, van start in Hannover en duurt t/m zaterdag 21 september. Ook deze editie staat Noga weer met een eigen stand op de EMO. 

  Lees verder

 • Nieuwe catalogus & prijslijst

  Nieuwe catalogus & prijslijst


  Met trots presenteren wij u onze nieuwe CATALOGUS Versie 3.0 en de compleet nieuw ontworpen PRIJSLIJST 2019. Deze (bruto) prijslijst is opgebouwd op volgorde van de paginanummering in de catalogus om zo eenvoudig en snel de juiste prijs bij het artikel te kunnen vinden.

  Lees verder

 • Tschorn montagesysteem

  Tschorn montagesysteem


  Uitgelicht uit ons programma "Meten en spannen", het montagesysteem van Tschorn. Dit montagesysteem maakt het mogelijk om eenvoudig en snel gereedschappen te wisselen. Na het inklemmen van de gereedschapopname, is deze draaibaar om zo de ideale werkpositie te krijgen. 

  Lees verder

 • Bandzagen video-impressie WESPA

  Bandzagen video-impressie WESPA


  Bandzagen is na de introductie van ons eigen lascentrum een zeer belangrijke productgroep geworden. Samen met de Duitse producent en partner Wespa Metallsägenfabrik uit Melsungen is het ons gelukt om een kwalitatief hoogwaardig programma bandzagen met daarnaast een 24/48 uurs service te leveren.

  Lees verder

 • Nieuwe catalogus Noga 

  Nieuwe catalogus Noga 


  De 3 productlijnen van NOGA Engineering zijn gebundeld in een compleet nieuwe catalogus. Het gehele programma ontbraamgereedschappen, meetstatieven, koel-nevel apparaatjes en de nieuwe producten zoals de NOGA Multitool en Spider Burr zijn opgenomen in deze 126 pagina’s tellen catalogus.

  Lees verder

 • Noga Tools B.V. introduceert de nieuwe Tschorn 3D-taster V2.

  Noga Tools B.V. introduceert de nieuwe Tschorn 3D-taster V2.


  Tschorn heeft de nieuwe versie van haar 3D-taster uitgebracht, de 3D-taster V2. Dit is de geslaagde doorontwikkeling op de bestaande Tschorn 3D-tasters SlimPlus. Visueel valt gelijk de nieuwe schaalverdeling op. Alle overbodige informatie is verwijderd en teruggebracht naar alleen de belangrijkste details.  Dit voorkomt eventuele afleesfouten.

  Lees verder

 • Noga Tools B.V. introduceert de nieuwe TSCHORN 4.0

  Noga Tools B.V. introduceert de nieuwe TSCHORN 4.0


  Noga Tools B.V. introduceert de nieuwe TSCHORN 4.0 “edge finder”. Dit is een nieuw product van Tschorn dat automatisch het werkstuknulpunt bepaalt. Dit automatiseert ook het nauwkeurig meten van werkstukken en wijst de weg naar Industrie 4.0.

  Lees verder

Onze partners

Wespa
Garryson
Tschorn
Stark
CARMON
Hassay Savage
Albrecht
NOGA
Kopal
LOC-LINE
Exact
PTG
Terug naar boven