NogaTools Nieuws


Het laatste nieuws over ons, onze leveranciers, producten en aanbiedingen.
 

 • Nieuwjaars groet

  Nieuwjaars groet


   

  Wij wensen u een gelukkig, gezond en een succesvol 2019!

   

  Lees verder

 • Kerstgroet 2018

  Kerstgroet 2018


  Het jaar is weer bijna teneinde!

  Wij wensen u alvast een hele fijne Kerstdagen en een gezond en succesvol Nieuwjaar.

  Wij zijn week 52 (dus vanaf 24-12) gesloten. Op woensdag 2 Januari staan we weer paraat!

  Lees verder

 • Bandzagen video-impressie WESPA

  Bandzagen video-impressie WESPA


  Bandzagen is na de introductie van ons eigen lascentrum een zeer belangrijke productgroep geworden. Samen met de Duitse producent en partner Wespa Metallsägenfabrik uit Melsungen is het ons gelukt om een kwalitatief hoogwaardig programma bandzagen met daarnaast een 24/48 uurs service te leveren.

  Lees verder

 • Nieuwe catalogus Noga 

  Nieuwe catalogus Noga 


  De 3 productlijnen van NOGA Engineering zijn gebundeld in een compleet nieuwe catalogus. Het gehele programma ontbraamgereedschappen, meetstatieven, koel-nevel apparaatjes en de nieuwe producten zoals de NOGA Multitool en Spider Burr zijn opgenomen in deze 126 pagina’s tellen catalogus.

  Lees verder

 • Noga Tools B.V. introduceert de nieuwe Tschorn 3D-taster V2.

  Noga Tools B.V. introduceert de nieuwe Tschorn 3D-taster V2.


  Tschorn heeft de nieuwe versie van haar 3D-taster uitgebracht, de 3D-taster V2. Dit is de geslaagde doorontwikkeling op de bestaande Tschorn 3D-tasters SlimPlus. Visueel valt gelijk de nieuwe schaalverdeling op. Alle overbodige informatie is verwijderd en teruggebracht naar alleen de belangrijkste details.  Dit voorkomt eventuele afleesfouten.

  Lees verder

 • Noga Tools B.V. introduceert de nieuwe TSCHORN 4.0

  Noga Tools B.V. introduceert de nieuwe TSCHORN 4.0


  Noga Tools B.V. introduceert de nieuwe TSCHORN 4.0 “edge finder”. Dit is een nieuw product van Tschorn dat automatisch het werkstuknulpunt bepaalt. Dit automatiseert ook het nauwkeurig meten van werkstukken en wijst de weg naar Industrie 4.0.

  Lees verder

 • Assortiment Noga Tools B.V. nu in grootste online database voor de technische vakhandel in Nederland

  Assortiment Noga Tools B.V. nu in grootste online database voor de technische vakhandel in Nederland


  Noga Tools B.V. is een samenwerking aangegaan met de firma EZ-base, oprichter van een van de grootste online databases voor de technische vakhandel in Nederland. EZ-base beschikt inmiddels over een database met meer dan 1.500.000 artikelen verdeeld over 22.000 artikelcategorieën. Door deze samenwerking zal ook het totaalpakket aan artikelen dat Noga Tools B.V. levert online beschikbaar komen.

  Lees verder

 • Bezoek Nogatools bij EMO Hannover op 18 t/m 23 september 2017

  Bezoek Nogatools bij EMO Hannover op 18 t/m 23 september 2017


  Op maandag 18 september gaat opnieuw de grootste beurs op ons vakgebied, de EMO, van start in Hannover en duurt t/m zaterdag 23 september. Zoals u weet werken wij zeer nauw samen met een groot aantal buitenlandse producenten die wij op de Benelux markt vertegenwoordigen. Een aantal van hen is met een eigen stand op de EMO aanwezig en zeker de moeite waard om even te bezoeken!

  Lees verder

 • Revolutionair verzinken!

  Revolutionair verzinken!


  NOGA TOOLS introduceert deze week die compleet nieuwe AdvancedLine verzinkfrezen van de firma EXACT®. Een revolutie op het gebied van verzinken.

  Lees verder

 • Noga Tools ondersteunt studententeam TU Delft

  Noga Tools ondersteunt studententeam TU Delft


  NOGA TOOLS B.V. ondersteunt het studententeam “Delft Aerospace Rocket Engineering” van de TU in Delft. Doormiddel van het beschikbaar stellen van verschillende gereedschappen sponsoren wij dit innovatieve team dat op dit moment hard werkt aan de TRATOS III. Na de eerste inzet van de Tschorn 3D-taster kregen wij een spontane reactie, inclusief 2 foto’s. Deze delen we graag met u.

  Lees verder

Onze partners

Garryson
Stark
NOGA
CARMON
LOC-LINE
Exact
Albrecht
PTG
Tschorn
Kopal
Wespa
Hassay Savage
Terug naar boven