Draadsnijden Draadsnijden

Draadsnijden - Producten Noga Tools


HANDTAPPEN

Wij leveren een compleet pakket aan handtappen. Deze zijn alle in HSS uitgevoerd en leverbaar in de Eventus- of Exact lijn. De handtappen worden geleverd voor de draden, metrisch, metrischfijn, UNC, UNF, BSW en BSP. Voor het complete assortiment klik op meer informatie.

 

MEER INFORMATIE    

  handtappen_UNC  

 

 

KORTE MACHINETAPPEN

De korte machinetappen welke wij leveren zijn uitgevoerd in de Eventus lijn. Dit zijn HSS machinetappen leverbaar voor de schroefdraden, metrisch, metrischfijn, UNC, UNF en BSP. Voor het complete assortiment klik op meer informatie.

 

MEER INFORMATIE    

  korte_machinetappen  

 

 

MACHINETAPPEN, EVENTUS

De machinetappen van Eventus worden geleverd in HSS of HSS-Co. Dit zijn alle metrische machinetappen welke kunnen beschikken over een TiN of TiAlN coating. Zo zijn de tappen geschikt voor doorlopende of blinde gaten. Voor het complete assortiment klik op meer informatie.

 

MEER INFORMATIE    

  machinetappen_eventus  

 

 

MACHINETAPPEN, GEELRING

De machinetappen geelring zijn uitgevoerd in de Exact lijn en zijn alleen in HSS-Co. Deze geelring tappen zijn geschikt voor de meeste staalsoorten tot 1000N/mm2, aluminium en zacht gietijzer. De machinetappen zijn leverbaar voor de schroefdraden, metrisch, metrischfijn, UNC, UNF en BSP. Let op, of de tap geschikt is voor blinde of doorlopende gaten. Voor het complete assortiment klik op meer informatie.

 

MEER INFORMATIE    

  machinetappen_geelring  

 

 

MACHINETAPPEN, ROODRING

De machinetappen roodring zijn uitgevoerd in de Exact lijn en zijn alleen in HSS-Co. Deze roodring tappen zijn geschikt voor alle staalsoorten tot 1600N/mm2 en brons. De machinetappen zijn leverbaar voor de schroefdraden, metrisch en metrischfijn. Let op, of de tap geschikt is voor blinde of doorlopende gaten. Voor het complete assortiment klik op meer informatie.

 

MEER INFORMATIE    

  machinetappen_roodring  

 

 

MACHINETAPPEN, BLAUWRING

De machinetappen blauwring zijn uitgevoerd in de Exact lijn en zijn alleen in HSS-Co. Deze blauwring tappen zijn speciaal geschikt voor alle RvS soorten. De machinetappen zijn leverbaar voor de schroefdraden, metrisch en metrischfijn. Let op, of de tap geschikt is voor blinde of doorlopende gaten. Voor het complete assortiment klik op meer informatie.

 

MEER INFORMATIE    

  machinetappen_blauwring  

 

 

SNIJPLATEN

Wij leveren een compleet pakket aan HSS snijplaten. Deze zijn uitgevoerd in de schroefdraden, metrisch, metrischfijn, UNC, UNF, BSP en BSW. Deze snijplaten zijn alle voor handgebruik en leverbaar in de Eventus of Exact lijn. Voor het complete assortiment klik op meer informatie.

 

MEER INFORMATIE    

  ronde_snijplaat  

 

 

SNIJMOEREN

Snijmoeren leveren wij van het merk Exact.  Deze snijmoeren worden allemaal in HSS uitgevoerd en zijn voor handgebruik. De te leveren schroefdraden zijn, metrisch, metrischfijn, BSP en BSW. Voor het complete assortiment klik op meer informatie.

 

MEER INFORMATIE    

  zeskante_snijmoer  

 

 

HANDTAPPEN, LINKS

Wij leveren ook linkse handtappen van het merk Exact. Deze zijn in HSS uitgevoerd en leverbaar voor de draden, metrisch en metrischfijn. Voor het complete assortiment klik op meer informatie.

 

MEER INFORMATIE    

  handtappen_UNF  

 

 

SNIJPLATEN, LINKS

Wij leveren ook linkse snijplaten van het merk Exact. Deze zijn in HSS uitgevoerd en leverbaar voor de draden, metrisch en metrischfijn. Voor het complete assortiment klik op meer informatie

 

MEER INFORMATIE    

  ronde_snijplaat  

 

 

DIVERSE TOEBEHOREN

Voor de verschillende tappen worden ook de toebehoren geleverd. De vestelbare wringijzers, snijplaathouders en rateltapkrukjes zijn uitgevoerd in diverse afmetingen. 

 

MEER INFORMATIE    

  diverse_toebehoren  

 

 

HANDTAPPEN SETS

Ons pakket beschikt over Eventus handtappen sets in diverse formaten. De sets worden aangeboden als 21-delige t/m 62-delige in een stalen cassette en beschikken over een metrische schroefdraad. Voor het complete aanbod aan handtappen sets bekijk ons assortiment.

 

assortiment bekijken    

  handtappensets  

 

 

MACHINETAPPEN SETS, EVENTUS

De machinetappen sets van Eventus zijn allemaal in HSS-Co uitgevoerd. De sets worden aangeboden in kunststof cassettes en zijn leverbaar met een TiN of TiAlN coating. Ook zijn er sets leverbaar in HSS en HSS-Co met de bijbehorende voorboormaten. Voor het complete aanbod aan deze machinetappen sets van Eventus bekijk ons assortiment.

 

assortiment bekijken    

  machine_tappenset  

 

 

MACHINETAPPEN SETS, EXACT

De machinetappen sets van Exact zijn allemaal in HSS-Co uitgevoerd. De sets worden aangeboden in kunststof cassettes en zijn leverbaar in de ringkleuren geel, rood en blauw. Deze machinetappen sets worden ook aangeboden met een TiN of TiAlN coating. Voor het complete aanbod aan deze machinetappen sets van Exact bekijk ons assortiment.

 

assortiment bekijken   

  machinetappen_sets  

 

 

SCHROEFDRAAD REPARATIE

Wij leveren een compleet pakket aan schroefdraadreparatie sets. De focus ligt op de metrisch en metrisch fijne schroefdraden, maar uiteraard zijn ze ook leverbaar in UNC, UNF, en BSW. Deze draden zijn op aanvraag te leveren. Voor meer informatie en het complete aanbod ga naar meer informatie.

 

assortiment bekijken    

  schroefdraadreparatie  

 

 

Catalogus
DRAADSNIJDEN
PDF document
Klik hier om "Draadsnijden" te bekijken. Onderaan de pagina staat de optie om het gehele document te downloaden. 

Onze partners

NOGA
LOC-LINE
Exact
Stark
PTG
Garryson
Tschorn
Albrecht
Wespa
Kopal
Hassay Savage
CARMON
Terug naar boven