Boren Boren

Boren - Producten Noga Tools


METAALBOREN

Wij leveren een compleet pakket aan metaalboren. Deze zijn uitgevoerd in diverse DIN uitvoeringen en kunnen worden geleverd met of zonder een coating. De metaalboren worden in twee verschillende kwaliteiten aangeboden, een Ratio of Profi lijn. Daarbij zijn de Profi boren voorzien van de hoogste kwaliteit.

 

MEER INFORMATIE    

  Metaalboren

 

 

PUNTLASBOREN

De puntlasboren worden geleverd in diverse uitvoeringen. Ga naar meer informatie voor het complete pakket van de puntlasboren.

 

MEER INFORMATIE    

  puntlasboren

 

 

STEEN- EN BETONBOREN

Steen- en betonboren hebben wij ook in het programma, welke in diverse uitvoeringen worden aangeboden. Interesse in de steen- en betonboren, ga naar "meer informatie". 

 

MEER INFORMATIE  

  Betonboren

 

 

HOUTBOREN

De houtboren, welke wij hebben opgenomen in ons pakket zijn, spiraalhoutboren, speedboren, slangenboren en forstnerboren. Deze zijn uitsluitend te gebruiken voor houtbewerkingen, ga verder voor meer informatie. 

 

MEER INFORMATIE   

  houtboren

 

 

BORENSETS

Het borenprogramma bestaat ook uit een tal van borensets. Het programma bestaat uit metaalboren-, houtboren- en betonboren sets. 

 

MEER INFORMATIE   

  boren_sets

 

 

BOREN ACCESSOIRES

Naast alle boren leveren wij ook accessoires hiervoor. Het programma aan assessoires beschikt over MK boorhulzen, verlengde boorhulzen en konusuitdrijvers. Voor meer informatie, bekijk ons assortiment.  

 

assortiment bekijken   

  NC-boor_accessoires

 

Catalogus
BOREN
PDF document
Klik hier om "Boren" te bekijken. Onderaan de pagina staat de optie om het gehele document te downloaden. 

Onze partners

Exact
Albrecht
Wespa
LOC-LINE
Stark
Hassay Savage
CARMON
Tschorn
Kopal
Garryson
NOGA
PTG
Terug naar boven