Zagen Zagen

Zagen - Producten Noga Tools


Kernboren

De kernboren die wij leveren worden uitgevoerd in zowel HSS als HSS-Co. Deze kernboren zijn voor beide uitvoeringen in twee diepte maten leverbaar, 30 of 50 mm. Naast de kernboren leveren wij ook diverse toebehoren hiervoor. 

 

Meer informatie  

  

  gatzagen_gatfrezen  

 

 

Gatzagen

De gatzagen die wij leveren zijn van het merk Exact en leverbaar in verschillende diameters. Tevens leveren wij diverse toebehoren voor deze gatzagen, zoals gatzaaghouders en de centerboren. Gatfrezen met een HM-Tip hebben wij ook in ons assortiment. Ook deze zijn leverbaar in verschillende diameters. Klik verder voor meer informatie.

 

Meer informatie  

  

  gatzagen_gatfrezen  

 

 

afkortzagen, stark

Sinds een aantal jaren zijn wij dealer van het grote merk Stark. Stark is wereldwijd een van de grootte spelers op het gebied van de afkortzagen. Met meerdere productiefaciliteiten en de jarenlange ervaring op dit gebied, is Stark in staat om hoogwaardige afkortzagen te leveren. Het programma bestaat uit stoom ontlaten, gecoate en afkortzagen met HM-tanden.    

 

Meer informatie  

  

  stark  

 

 

bandzagen, wespa 

Met gepaste trots is er een complete lasstraat bij Noga Tools ingericht. Dit biedt ons de mogelijkheid om de lintzagen zelf op maat te lassen en deze binnen 1 à 2 dagen te leveren. Na alle trainingen en controles zijn we door WESPA gecertificeerd als officieel lascentrum. Tevens hebben we een technisch adviseur aangesteld. Hij zal met zijn praktische kennis en jarenlange ervaring ter ondersteuning, en alleen op verzoek van onze dealers, worden ingezet.

 

Meer informatie  

  

 

 

kernboren, gatzagen sets

De kernboren en gatzagen zijn ook leverbaar in diverse sets. Voor de kernboren is één set beschikbaar, de gatzagen is er keuze uit 6 verschillende sets.

 

Meer informatie  

  

  gatzagenset  

 

 

Catalogus
ZAGEN
PDF document
Klik hier om "Zagen" te bekijken. Onderaan de pagina staat de optie om het gehele document te downloaden.

Onze partners

LOC-LINE
Stark
PTG
Garryson
Wespa
Exact
Albrecht
NOGA
CARMON
Tschorn
Hassay Savage
Kopal
Terug naar boven