Schroefdraadreparatie ProfiCoil


Schroefdraadreparatie ProfiCoil

Een van onze trouwe zakenpartners, EXACT Präzisionswerkzeuge GmbH uit Remscheid (D), heeft sinds kort haar draadsnijprogramma uitgebreid met een schroefdraadreparatie programma, genaamd ProfiCoil.

Slijtage, roestvorming of te veel kracht gebruikt bij het aandraaien van een schroef? Het zijn maar een paar vermoedelijke oorzaken van een beschadigde en daardoor onbruikbare schroefdraad!Gebeurd dit in een situatie waar het niet meer of niet eenvoudig is om opnieuw een schroefdraad te tappen dan is het uitgekiende schroefdraadreparatie programma van ProfiCoil een perfecte oplossing. Dit programma maakt het mogelijk om op een snelle, eenvoudige en goedkope manier het product van een nieuwe schroefdraad te voorzien. Het is niet alleen een kostenbesparing maar in vele gevallen ook een kwaliteitsverhoging van de bestaande situatie. De inserts zijn van een hoogwaardig edelstaal die zorgt voor een sterke schroefdraad, die goed bestand is tegen corrosie en temperatuurinvloeden.Bij de wat “zachtere” materialen zoals aluminium en kunststoffen zal er zelfs een duidelijk sterkere situatie ontstaan.

Door de firma EXACT® is de focus gelegd op de metrische (M) en metrisch fijne (MF) schroefdraad. Ook de UNC, UNF en BSW draad zijn op aanvraag mogelijk.Naast de uitgebreide sets is de speciale set voor ‘Bougiedraad-reparatie” een uniek product.

  • Mail

permalink

Onze partners

Garryson
Tschorn
Exact
PTG
LOC-LINE
Wespa
Stark
NOGA
Albrecht
Hassay Savage
Kopal
CARMON
Terug naar boven