Historie


NOGA TOOLS B.V. is eind 1991 van start gegaan als dochteronderneming van het Israëlische Noga Engineering. In eerste instantie verantwoordelijk voor de verkoop van NOGA producten in Nederland. Al snel werd dit uitgebreid naar de Benelux.

Naast het kwalitatieve hoogstaande merk NOGA hebben we het programma verder uitgebreid met andere topmerken en/of producenten. Geen private labels maar een bewuste keuze voor een duidelijk en transparant leveringsprogramma met A-merken.

Vandaag de dag zijn we uitgegroeid naar een totaalleverancier op het gebied van verspanen. Een programma met meer dan 15.000 artikelen en een voorraadhoudend magazijn in Duiven, maken het mogelijk onze dealers zo snel en correct mogelijk te voorzien van de benodigde goederen.

Eind 2014 hebben we in Duiven (samen met WESPA) een compleet nieuwe lasstraat voor de bandzagen ingericht. Dit betekend dat we meestal binnen 24-48 uur de bestelde banden, op maat, kunnen uitleveren!

Wij leveren uitsluitend via de vakhandel en werken met een dealernet van technische handelsondernemingen in de Benelux. Zij zijn verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten. Natuurlijk kunt u indien gewenst ook altijd met vragen of voor advies bij ons terecht. Ook kunnen wij u vervolgens in contact brengen met een van onze dealers bij u in de buurt.

Historie

Onze partners

Albrecht
Kopal
Stark
LOC-LINE
Tschorn
NOGA
PTG
Garryson
Exact
CARMON
Hassay Savage
Wespa
Terug naar boven