Nieuwe catalogus & prijslijst


Nieuwe catalogus & prijslijst

Met trots presenteren wij u onze nieuwe CATALOGUS Versie 3.0 en de compleet nieuw ontworpen PRIJSLIJST 2019. Deze (bruto) prijslijst is opgebouwd op volgorde van de paginanummering in de catalogus om zo eenvoudig en snel de juiste prijs bij het artikel te kunnen vinden.

Naast het terugkeren naar een separate prijslijst is in de catalogus ook het hoofdstuk 8 veranderd in METEN en SPANNEN. Hierin zijn meerdere artikelen van TSCHORN® en KOPAL® toegevoegd en is het boorhouder programma van ALBRECHT® opgenomen. Tevens is er een selectie VHM-frezen en boren opgenomen van INOVATOOLS® en het GARRYSON® stiftfrezen programma volledig geïntegreerd in hoofdstuk 1.

U zult zien dat wij, zoals u van ons mag verwachten, trouw zijn gebleven aan onze vaste partners. Namen als NOGA®, LOC-LINE®, EXACT®, PTG, STARK®, TSCHORN®, CARMON®, HASSEY SAVAGE® en WESPA® vormen een team van sterke leveranciers. Voeg daar dan nog eens GARRYSON®, KOPAL®, ALBRECHT® en INOVATOOLS® aan toe, en u begrijpt dat onze basis nog sterker geworden is. Naast een kwaliteitszekerheid voor de producten maken zij het ook mogelijk, om artikelen welke niet in Duiven op voorraad liggen, toch zeer snel uit te leveren!

Uw mening is en blijft ons veel waard. Wij vernemen uw reactie over deze nieuwe editie dan ook graag.

 

Catalogus
Prijslijst
  • Mail

permalink

Onze partners

Wespa
Albrecht
Tschorn
CARMON
PTG
Hassay Savage
NOGA
Garryson
LOC-LINE
Kopal
Stark
Exact
Terug naar boven