NogaTools Nieuws


 • Bezoek Nogatools bij EMO Hannover op 18 t/m 23 september 2017

  Bezoek Nogatools bij EMO Hannover op 18 t/m 23 september 2017


  Op maandag 18 september gaat opnieuw de grootste beurs op ons vakgebied, de EMO, van start in Hannover en duurt t/m zaterdag 23 september. Zoals u weet werken wij zeer nauw samen met een groot aantal buitenlandse producenten die wij op de Benelux markt vertegenwoordigen. Een aantal van hen is met een eigen stand op de EMO aanwezig en zeker de moeite waard om even te bezoeken!

  Lees verder

 • Revolutionair verzinken!

  Revolutionair verzinken!


  NOGA TOOLS introduceert deze week die compleet nieuwe AdvancedLine verzinkfrezen van de firma EXACT®. Een revolutie op het gebied van verzinken.

  Lees verder

 • Noga Tools ondersteunt studententeam TU Delft

  Noga Tools ondersteunt studententeam TU Delft


  NOGA TOOLS B.V. ondersteunt het studententeam “Delft Aerospace Rocket Engineering” van de TU in Delft. Doormiddel van het beschikbaar stellen van verschillende gereedschappen sponsoren wij dit innovatieve team dat op dit moment hard werkt aan de TRATOS III. Na de eerste inzet van de Tschorn 3D-taster kregen wij een spontane reactie, inclusief 2 foto’s. Deze delen we graag met u.

  Lees verder

 • Video-impressie Bandzaag Service centre Nederland

  Video-impressie Bandzaag Service centre Nederland


  Noga Tools heeft 2,5 jaar geleden in samenwerking met haar partner WESPA een bandzaag productielijn neergezet waar we met recht trots op zijn.

  Lees verder

 • Schroefdraadreparatie ProfiCoil

  Schroefdraadreparatie ProfiCoil


  Een van onze trouwe zakenpartners, EXACT Präzisionswerkzeuge GmbH uit Remscheid (D), heeft sinds kort haar draadsnijprogramma uitgebreid met een schroefdraadreparatie programma, genaamd ProfiCoil.

  Lees verder

 • Samenwerking met GARRYSON

  Samenwerking met GARRYSON


  Zoals bij u bekend, probeert NOGA TOOLS B.V. zoveel mogelijk onder exclusiviteit met kwalitatief hoogwaardige producenten/merken samen te werken.

  Een van de productlijnen waarbij een topmerk ontbrak waren de stiftfrezen. Met trots melden wij u dan ook dat daar sinds begin dit jaar een “grote naam” als nieuwe partner is toegetreden.

  Garryson®, behorend tot de ATA Group en tevens de grootste producent ter wereld van Hard Metaal stiftfrezen!

  Lees verder

 • Vernieuwde brochure Tschorn 3D-tasters  

  Vernieuwde brochure Tschorn 3D-tasters  


  In samenwerking met de firma Tschorn, producent van de hoogwaardige 3D-taters, hebben we een vernieuwde brochure, in het Nederlands, gemaakt.

  Lees verder

 • Samenwerking met Albrecht

  Samenwerking met Albrecht


  Zoals bij u bekend probeert NOGA TOOLS B.V. zoveel mogelijk onder exclusiviteit met kwalitatief hoogwaardige producenten/merken samen te werken.

  Met trots hebben we in begin 2015 gemeld dat daar, een “grote naam”, als nieuwe partner is toegetreden.

  ALBRECHT Präzisions Spannfutter, DE producent van topkwaliteit boorkoppen!

  Lees verder

 • Certificering van ons eigen lascentrum BSN

  Certificering van ons eigen lascentrum BSN


  Eind 2014 hebben wij een IDEAL BAS-100 lasmachine aangeschaft. Met de inrichting van een compleet nieuwe lasstraat maakte het ons mogelijk om de bestelde bandzagen binnen 24/48 uur zelf te lassen en uit te leveren. Deze nieuwe service hebben een eigen naam gegeven: Bandzaag Service centre Nederland.

  Lees verder

Onze partners

Stark
LOC-LINE
PTG
Albrecht
Hassay Savage
Wespa
Kopal
Tschorn
NOGA
CARMON
Exact
Garryson
Terug naar boven